perjantai 20. lokakuuta 2023

Vaara, Amanda: Pientä fiksausta vailla

Amanda Vaara: Pientä fiksausta vailla
Karisto Oy, 2017
Luin ~ 20.10.2023



Kuvaus:

Burnoutista toipuva Venla haluaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Takana on ura kiinteistönvälittäjänä ja hankala avioero juristimiehestä.
Venla päättää jättää cityelämän ja ostaa pikkukaupungista itselleen ja lapsilleen vanhan kansakoulun. Talon myötä Venla hankkii kokonaan uuden elämäntavan majoituspalveluineen, pop up -kahviloineen ja blogeineen. Majatalo Villa Venlaan hakeutuu värikästä väkeä. On niin aamiaispöydästä eväitä tekevää tuote-esittelijää kuin perinteistä reppureissaajaakin.
Ja yhtenä päivänä taloon astuu kitaroineen rastatukkainen trubaduuri Juuso, taiteilijanimeltään Jörn. Pienen fiksauksen sijaan Venlan tunteet joutuvat totaalimyllerrykseen.. Pientä fiksausta vailla aloittaa valloittavan viihdesarjan, jossa seurataan oravanpyörästä hyppäävän Venlan uutta elämänvaihetta.

Amanda Vaara on kirjailija Niina Hakalahden sivupersoona.

Kommentti:

Huomasin kirjaston varaushyllyssä jollain pitkän rivin mielenkiintoisen näköistä kirjasarjaa ja varasin kaksi ensimmäistä osaa itselleni. Aluksi ajattelin, etten sittenkään ehkä lue koko sarjaa, mutta niin vaan kakkososa on jo aloitettu.
Työssä on sen verran kiirettä ja muu elämä tuo paineita, joten tällä hetkellä en jaksa oikein lukea edes dekkareita. Mennään tällä kevyellä linjalla sitten.

(254 sivua.)

Ei kommentteja: