maanantai 3. heinäkuuta 2023

Kajanto, Maija: Korvapuustikesä

Maija Kajanto: Korvapuustikesä
WSOY, 2022
Luin ~ 3.7.2023



Kuvaus:

Pellillinen rakkautta, kiitos!
Kristiina Kivimaa saa tarpeekseen ravintola-alan pyörityksestä, nousee bussiin ja suuntaa pikkukylään Keski-Suomeen. Pyhävirralla odottaa nuoren naisen turvasatama, mummo, joka osaa leipoa maailman parasta pullaa ja jonka kahvila kaipaa kipeästi uutta kokkia.
Pienen kylän yhteisö ja kotiruoan tuoksut vievät Krissen mukanaan, lukioaikainen poikaystävä nostattaa sykettä ja nuoren kunnanjohtajan työhuoneessa kahvilan naapurissa valot palavat iltamyöhään. Mutta samalla alkavat pintaan nousta myös tapahtumat, joita Krisse mieluiten ei ajattelisi.
Onko menneisyyden haamuja mahdollista päästä pakoon ? Ja onko todella hetkiä jolloin pulla voi parantaa kaiken, sydänsuruista särkeviin jalkoihin?
Korvapuustikesä on kevyttä viihdettä, aikuisten ahmimiskirjallisuutta Sophie Kinsellan ja Jojo Moyesin tapaan. Teos aloittaa kolmiosaisen viihdekirjasarjan.


Kommentti:

Onpa kiva kirjailijalöytö!
Selkeästi elämässä on nyt sellainen vaihe, että tarvitsen kevyehköä lukemista ja dekkareita. On myös mukavaa löytää uusia sarjoja seurattavaksi.
Kirjan tarina oli hyvin mielenkiintoinen, ja jäin miettimään, että oliko tämä loppujen lopuksi niin kauhean kevytkään, aika isojakin kysymyksiä henkilöillä oli käsiteltävänään. Odotan jo sarjan seuraavia osia ja taidan odotellessa ottaa luentaan Kajannon edellisen sarjan.

(320 sivua.)

Ei kommentteja: