tiistai 27. kesäkuuta 2017

McFarlane, Mhairi: Sinusta kaikki alkoi

Mhairi McFarlane: Sinusta kaikki alkoi

Here´s Looking at You, 2013

Suom. Anja Lindqvist

HarperCollins, 2015

Luin ~ 27.6.2017Kuvaus:
Etsitään: Mukavaa miestä älykkäisiin keskustelutuokioihin ja romanttisiin hetkiin. Hakija: Tuuheakutrinen ja ajoittain karskiakin puhetapaa käyttävä historian asiantuntija.
Anna Alessi ei voisi olla onnellisempi siitä huolimatta, että suurin osa hänen tapaamistaan miehistä on suorastaan sekopäisiä. Hän on kolmekymmentä ja risat, rakastaa työtään, ja elämä tuntuu odotettua paremmalta. Asiat eivät kuitenkaan ole aina olleet yhtä hyvin. Hän haluaisi mieluiten unohtaa kouluaikaiset tapahtumat, ajan jolloin hän oli koulukiusattu.
Kun James Fraser – tyyppi joka oli ollut viimeisen koulukiusausepisodin takana – ilmestyy taas Annan elämään, kaikki kääntyy ylösalaisin. Mutta James vaikuttaakin nyt toisenlaiselta. Hän on kohtelias, kypsän oloinen, jopa hauska. Ihmisethän voivat muuttua? Miksi Anna tuntee kuitenkin olevansa idiootti luottaessaan tähän mieheen?

Kommentti:
Chic Littiä tai ei, hauska kirja. Eikä niin pinnallinen kuin päälle päin vaikuttaa. Kermavaahtona kakun päällä tapahtumapaikka, Lontoo: British Museum, Russell Square ym. Siellähän me just viikko sitten oltiin :).

Ei kommentteja: