keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Maskame, Estelle: DIMIMY - kaipaan

Estelle Maskame: DIMIMY - kaipaan

Did I Mention I Miss You, 2016

Suom. Sirpa Parviainen

Gummerus, 2016

Luin ~ 16.11.2016Kuvaus:
Eden ja Tyler eivät ole puhuneet vuoteen. Eden on yhä raivoissaan Tylerille, joka vuosi sitten lähti ja jätti hänet hoitamaan yksin tuhoisan sotkun, joka heidän kielletyn suhteensa paljastumisesta seurasi. Eden yrittää nyt keskittyä psykologian opintoihinsa Chicagon yliopistossa. Kesätauolla hän palaa Santa Monicaan, mutta kaikkien yllätykseksi sinne palaa myös Tyler...

Missä Tyler on oikein ollut viimeisen vuoden, ja kuinka hän on voinut muuttua ja kasvaa vuodessa niin paljon? Tyler houkuttelee Edenin tutustumaan uuteen kotiinsa ja elämäänsä. Eden joutuu pohtimaan, onko jo liian myöhäistä antaa anteeksi vai voisiko aika olla heillekin uusi. Kenen hyväksyntää he oikeastaan niin kipeästi kaipaavat?

DIMIMY – Kaipaan on Estelle Maskamen DIMILY-trilogian päätösosa.

Kommentti / Ällistyin hieman tämän päätösosan vetävyydestä. Teki hyvää lukea näitä ajatuksia, hyvässä suhteessa kevyttä (onnellista) juonta ja matkan varrella mietittyjä juttuja. Ei (edelleenkään) ollenkaan niin kevyttä kuin päälle päin näytti. Kiitokset kuopukselle (13 v.) hyvästä lukuvinkistä!

Ei kommentteja: