keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Lehtineva Tiina: Älä itke enkeli

Lehtineva Tiina: Älä itke enkeli

Aikamedia 2009.


Luettu 14.6. 2011.

Kohderyhmä kirjaston luokittelussa Nuoret aikuiset. En oikein tykännyt. Jotenkin heppoinen, vaikka yritti yhdistää uskoontuloa, kuolemaa ja nuorten aikuisten maailmaa. Mut mä oonkin ihan kalkkis, enkä muutenkaan enää oo ajan tasalla tuonikäisten maailmasta. Se vaan tuntui aika epäaidolta.
Loppuratkaisukin oli jotenkin aivan tyhmä mun mielestäni. Kun ei kerrottu lopultakaan, miksi Antti kantoi niin paljon kaunaa Jarmoa kohtaan, että toimi, kuten toimi. Olisi kaivannut selitystä kyllä.
Kun ei selitetty (tai mä en ainakaan löytänyt riittävää selitystä), loppuratkaisu tuntui turhan oikotieltä. Tavallaan helppo ratkaisu, mutta jotenkin kumma.

1 kommentti:

Paula kirjoitti...

Mä tykkäsin kovasti! En kokenu yhtään epäaidoksi, vaan tuntui tosi todelta tuo nuorten maailmassa tuossa kirjassa. Muutenkin se kosketti..

Ite ajattelin tuon Antin jutun niin, että se vain sekos, ei siinä mun mielestä tarvinnu mitään erityistä selitystä. Ja oikeastaan ku aattelee nii aika moni tarina jättää selittämättä asioita. Pidän siitä tavallaan. Joutuu ite miettiin et miten siinä sitte lopulta kävi.

Tykkäsin. <3